Vind hier jouw antwoord

Heb je een andere vraag?
Bel ons op 053 – 2311774

 • Hoe snel kan een spanplafond worden geplaatst?

  De meeste ruimtes kunnen wij in 1 a 2 dagen monteren. Een badkamer + toilet kan bijvoorbeeld in 1 dag. Woonkamers, keukens of grotere ruimtes nemen meer dan 1 dag in beslag.

 • Kan een spanplafond in elke ruimte?

  Ja, onze plafonds zijn geschikt voor elke ruimte. Door ons brede aanbod qua verlichting en plafonds kunnen wij in iedere ruimte, binnen en buiten, onze plafonds plaatsen.

 • Kan een spanplafond in vochtige ruimtes?

  Onze plafonds zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Er is geen schimmelwerking en ons plafond is afneembaar. Met een vochtige doek of een normale allesreiniger kan je het plafond afnemen.

 • Kan de verlichting overal geplaatst worden?

  Ja, wij kunnen door degelijke onderconstructies onze verlichting plaatsen waar jij maar wilt. Ook zullen wij bij een verkoop gesprek altijd de verlichtingsopties met jou bespreken.

 • Welke verlichting opties zijn er?

  Spotjes. De armaturen zijn er in het zwart, wit en RVS kleur. De verlichtingsbron kan in kleursterkte naar wens. Ook de kleur warmte leveren wij naar jouw wens. Normaal zal dit rond de 2700 a 3000 lumen zijn (warm wit)

  Hanglampen: Door middel van degelijke onderconstructies kunnen wij alles ophangen onder jouw spanplafond. Denk hierbij aan hanglampen en/of hangende ornamenten. Ook hierbij is ons motto, voor alles verzinnen wij een oplossing!

  RandLED: Een strakke LEDlijn in het plafond. Deze adviseren wij vooral in badkamers / douchehoeken, maar ook zeker als sfeerverlichting in andere ruimtes.

  CirkelLED: Een mooie strakke LEDcirkel in uw plafond. Wanneer de verlichting uit is zie je niks. Het licht schijnt door het doek heen. (Bij donkere doeken is de RandLED geen optie)

  ProfielLED: Deze optie passen wij vaak toe in gordijnkoven. Ook bij donkere plafonds is dit type perfect. (Bij donkere doeken is de RandLED geen optie)

  Sterrenhemel: Wanneer je op zoek bent naar iets speciaals, dan is dit een hele sfeervolle manier van verlichten. De sterrenhemel van Indara brengt de nachtelijke hemel bij jou naar binnen!

  Lichtplafond: Met deze optie verlicht jij jouw hele plafond. Dit doen wij door middel van LED-strips boven het plafond. Echt een gave optie!

 • Kan ik ook hanglampen ophangen aan het spanplafond?

  Door middel van degelijke onderconstructies kunnen wij alles ophangen onder jouw spanplafond. Denk hierbij aan hanglampen en/of hangende ornamenten. Ook hierbij is ons motto, voor alles verzinnen wij een oplossing!

 • Hoe laag zakt het spanplafond ten opzichte van het huidige plafond?

  Normaal gaan wij uit van 5 tot 8 cm. Wij vlakken het plafond helemaal waterpas uit met panlatten of regels. Vervolgens monteren wij daaraan ons profiel. Vervolgens kunnen wij daarin ons plafond spannen. 8 cm is voor als er spotjes moeten worden gemonteerd.

 • Kan de verlichting ook dimbaar geleverd worden?

  Dit kan en hier hebben wij meerdere opties voor. Deze zullen wij toelichten tijdens het verkoop/advies gesprek

 • Kan de luchtafvoer van mijn badkamer ook door het spanplafond gemonteerd worden?

  Ja, dit kan en dit nemen wij mee in ons werk. Wij werken het plafond netjes af inclusief alle bijkomende elementen.

 • Kan ik het spanplafond schoonmaken?

  Je kunt het plafond reinigen met een normale allesreiniger en een katoenen doek of vraag naar de schoonmaak set van Indara. Gebruik geen agressief schoonmaak middel. Dit beschadigd het doek.

 • Ik moet toch nog wat aanpassen boven het plafond, kan dat?

  Ons plafond systeem is demontabel. Dit houd in dat we het doek even los kunnen halen en vervolgens weer kunnen dichten. Wij denken graag met je mee.

 • Kan ik de verlichting later nog aanpassen?

  Wij kunnen altijd verlichting toevoegen of weghalen aan het lichtplan. Alleen een spotje kan er niet meer uit, want hiervoor moeten wij een aanpassing maken in het plafond.. De rest van de verlichting zit boven het doek en is dus te verplaatsen en/of te vervangen.

 • Kan ik ook zelf een foto aanleveren voor een printplafond?

  Wanneer de foto van goede kwaliteit is kan dit zeker.

 • Hoeveel kost een spanplafond

  Wij kunnen geen gemiddelde prijs geven, omdat het afhankelijk is van de ruimte. Wij leveren een plafond op maat systeem, wat inhoud dat wij elk hoekje en nisje netjes afwerken. Wij komen graag langs voor een inmeet afspraak / advies gesprek en zullen dan alles met jou doornemen.

 • Kan ik vrijblijvend een offerte opvragen?

  Wij komen graag langs voor een inmeet afspraak / advies gesprek en zullen dan alles met jou doornemen. Neem contact op.

 • Kan een spanplafond in een stoomcabine / Sauna?

  Ons plafond is schimmelwerend en is ideaal voor dit soort ruimtes.

 • Verbeterd een spanplafond de akoestiek in mijn ruimte?

  Ons comfort plafond zocht voor een betere absorptie van geluid. De akoestiek zal duidelijk hoorbaar verbeteren. Lees meer over de voordelen van ons akoestische plafond.

 • Is een spanplafond geschikt voor een zwembadruimte?

  Ons plafond is schimmelwerend en is ideaal voor dit soort ruimtes.. We hebben diverse voorbeelden van zwembaden met een spanplafond met aansluitend een bijpassende verlichting.

 • Hoeveel garantie zit er op mijn plafond?

  Wij geven 10 jaar garantie op het spanplafond.

 • Hoeveel garantie zit er op de verlichting?

  Wij geven 3 jaar fabrieksgarantie op de geleverde verlichting.

 • Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

  www.indara.nl
  ...

  Team Indara on the move😀 ...