Rand LED verlichting
instelbaar in iedere kleur

Dé trend van dit moment bij Indara

randled verlichting

Laat u inspireren

Onze ingebouwde RandLED verlichting is uniek en kleed uw ruimte echt aan. Deze indirecte verlichting breng sfeer en je kan met deze manier van verlichten mooie lichtaccenten aanbrengen. In badkamers passen wij deze optie veelal toe in douche cabines, maar vaak is het nog mooier om de verlichting rondom uw badkamer te laten plaatsen. U heeft dan ook echt overal verlichting.

led-witkleur verlichting

Ook de LED verlichting van de ingebouwde RandLED verkopen meestal met 3000 kelvin qua kleurwarmte. Dit is de kleurwarmte die het meeste gevraag word, maar ook hier geld dat steeds meer mensen voor Dual White kiezen. De Dual White verlichting kan je instellen van 2700 tot 6500 Kelvin en kan je dus op elk moment aanpassen op de kleur warmte naar wens. Daarnaast kun je ook deze verlichting dimmen, dus jij bepaalt de warmte en sfeer in huis.

Ook de RGB WW variant leveren wij in deze optie en dus kan je ook middels deze variant alle kleuren van de regenboog in huis halen inclusief de Dual White kleur tinten. In combinatie met de andere verlichting types kan je tot wel 8 lichtgroepen instellen (elke groep kan meerdere lampen bevatten), zodat elke verlichting individueel een kleur toegewezen kan worden. Met deze optie kan je dus de sfeer maximaal naar wens en behoefte instellen. Daarna is er de optie om de verlichting ook via uw telefoon en/of bijvoorbeeld het Google home systeem te besturen, dus ook spraak gestuurd kan je de verlichting bedienen. Dat is makkelijk!

Electra:
Wij werken vanuit de centraaldoos in het plafond. Vanuit dit punt sluiten wij alle verlichting aan. Wij zullen in overleg met jullie kijken naar wat de opties zijn qua verlichting. Mogelijk moeten er voor de schakeling nog wat schakeldraden getrokken worden en wanneer nodig andere inbouw schakelingen. Natuurlijk zullen wij jou hierover adviseren. Samen gaan we voor het maximale resultaat. Mochten er nog andere Elektra aangesloten worden, zoals bijvoorbeeld geluidsboxen en/of luchtafzuiging, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Begin uw project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen

Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

www.indara.nl
...

Team Indara on the move😀 ...