Met keuze uit
mat wit of zwart

Bekijk de verschillen

mat-plafonds

Laat u inspireren

Matte Spanplafonds van Indara zijn de meest geproduceerde plafonds. 90% van de plafonds die wij leveren zijn mat wit. Het zorg voor weinig prikkels in de ruimte en het geeft een super strak en naadloos resultaat. Een mat spanplafond kan in alle kleuren en maten geleverd worden, dus u kunt uw ruimte geheel naar eigen wens aankleden. Zoals gezegd is wit de standaard, maar mensen durven steeds meer uit hun comfortzone te stappen en het echt naar eigen wens te maken. Een zwart plafond kan bijvoorbeeld een grote woonkamer een hele intieme gezellige sfeer teweeg brengen. In combinatie met warme verlichting komt uw woonkamer dan misschien wel echt in balans.

Begin uw project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen

Maatwerk:
In elke ruimte kunnen wij spanplafonds maken. Van schuine wanden tot de gekste hoeken, wij gaan graag elke uitdaging aan. Ook kunnen wij goed om bestaande elementen heen werken met ons plafond systeem, dus bijna alles is mogelijk. Tijdens de verkoop/inmeet afspraak proberen wij jou een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe wij te werk gaan.

Spannen:
Ons spanplafond is een maatwerk product. Dit houd in dat wij het plafond tijdens een inmeetafspraak komen inmeten. Het spanplafond word in de fabriek op maat gemaakt in de vorm van uw ruimte. Het doek spannen wij met behulp van heaters in de ruimte. Eerst van hoek naar hoek, daarna spannen wij het plafond rondom in uw woonruimte. Voordat we gaan spannen zorgen we eerst voor een degelijke onderconstructie en bepalen we samen met u waar de verlichting komt. Naderhand lopen wij alles met u na en geven wij u tekst en uitleg over het gebruik en onderhoud.

Onderhoud:
Ons plafond systeem is goed te onderhouden en is nat afneembaar. Wij bevelen een katoenen doek aan voor de reiniging in combinatie met water of een normale allesreiniger. Gebruik geen agressief schoonmaakmiddel. Het plafond kun je ook via ons laten reinigen. Wij werken namelijk nauw samen met een gespecialiseerd schoonmaak bedrijf. Dit is voor de houdbaarheid van het doek goed om jaarlijks een keer te doen.

Verlichting:
Door middel van degelijke onderconstructies kunnen wij alles monteren onder ons plafond. Denk hierbij aan hanglampen en ornamenten. Daarnaast hebben wij veel mogelijkheden qua verlichting. De opties vindt je in het menu terug onder verlichting.

Montage:
De montage duurt afhankelijk van de grote van de ruimte meestal 1 à 2 dagen. De planning zal met jou een geschikt moment afstemmen. Het spanplafond is geschikt voor de badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, toilet, carport, bijkeuken, entree, hal, overloop, kantoor, zwembad.

Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

www.indara.nl
...

Team Indara on the move😀 ...