Spanplafonds verlichting

Van grote waarde
voor de juiste sfeer

spanplafond met verlichting

Onze LED verlichtingsmogelijkheden

Verlichting in een ruimte is van onderschatte waarde, want het bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in jouw woning. Onze vakmensen kunnen je adviseren in het maken van een lichtplan dat bij jou past. Bij Indara hebben we daar vele mogelijkheden voor. Bekijk onderaan deze pagina de mogelijkheden.

SPOTS:
Onze spots zijn afhankelijk van de plafondhoogte te plaatsen naar wens. Zo kun je mooie licht accenten creëren in jouw ruimte. Er is een uitgebreid assortiment spots verkrijgbaar met diverse lichtbronnen.

RAND LED:
Deze optie is zowel modern als chique. De Rand LED belicht jouw ruimte op een mooie en sfeervolle manier. Wanneer de verlichting uit staat is de verlichting als ware verstopt.

CIRKEL LED:
De naam zegt het al een beetje, een LED cirkel. Evenals de Rand LED is deze manier van verlichten niet zichtbaar wanneer deze niet actief is. Daarbij is de grote van de cirkel naar wens te maken.

PROFIEL LED:
Deze optie is in plaats van de Rand LED ook een hele mooie optie wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een mat zwart plafond. Het LED profiel plaatsen wij dan achter ons spanplafond profiel. In de basis het zelfde idee als de Rand LED, alleen blijft deze optie wel zichtbaar. Ook ideaal voor het aanlichten van gordijnen in een gordijnkoof!

Sterrenhemel
Wanneer je echt op zoek bent naar iets speciaals, dan is dit een hele sfeervolle manier van verlichten. De sterrenhemel van Indara brengt de nachtelijke hemel bij jou naar binnen!

Hanglampen of hangende ornamenten:
Door middel van degelijke onderconstructies kunnen wij alles ophangen onder jouw spanplafond. Denk hierbij aan hanglampen en/of hangende ornamenten. Ook hierbij is ons motto, voor alles verzinnen wij een oplossing!

Voordelen van onze LED verlichting

  • 2700 of 3000 calvin
  • Dual White
  • Dimbaar
  • Full color
  • Smarthome
  • Warm wit
  • Warm – koud wit
  • Extra sfeervol
  • Allle kleuren mogelijk
  • Geschikt voor Google Home en spraakbesturing
Indara spanplafond brochure

Vraag de gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Team Indara on the move😀 ...

Sneak peek!

Waar zijn de boys van indara de laatste tijd toch mee bezig? Het is is zo rustig op social media, we hadden al gezegd dat we druk waren met mooie projecten. 🤩. Zie foto, we konden niet laten deze vast te delen! Tekst en uitleg over dit project en de partijen waarmee we dit prachtproject mee hebben mogen realiseren, delen we later nog!

www.indara.nl
...

We hebben al een tijdje niets op social media geplaatst, maar wees gerust. De boys van Indara zijn de laatste tijd met hele mooie projecten bezig geweest. Foto’s volgen, dus stay tuned…👍😀

www.indara.nl
...

We hebben al een tijdje niets op social media geplaatst, maar wees gerust. De boys van Indara zijn de laatste tijd met hele mooie projecten bezig geweest. Foto’s volgen, dus stay tuned…👍😀

www.indara.nl
...