Mooie spotjes in uw plafond
Dimbaar en zuinig

LED spots voor badkamer en keukens

spots led verlichting

Laat u inspireren

Onze LED spots (GU10) zijn er in alle kleuren van de regenboog, maar de meest gebruikte kleur is natuurlijk warm wit. In de warmte van de kleur kunnen wij variëren en deze kunnen wij leveren naar uw wens.

led-witkleur verlichting

3000 kelvin is de kleurwarmte die het meeste gevraag word, maar ook Dual White spots worden steeds meer geplaatst. Wij leveren Dual White verlichting dit je kan instellen van 2700 tot 6500 Kelvin. Je kan dus op elk moment de verlichting instellen en aanpassen op de kleur warmte naar wens. Daarnaast kun je de verlichting ook nog dimmen, dus jij bepaalt de warmte en sfeer in huis.

Daarnaast is er ook nog de RGB WW variant. Dit houdt in dat jij alle kleuren van de regenboog in huis kan halen inclusief de Dual White kleur tinten. Je kan spots eventueel individueel instellen (tot max 8 groepen, er kunnen meerdere lampen op 1 groep), zodat elke spot een andere kleur heeft en wederom is deze variant ook weer dimbaar. Met deze optie kan je dus de sfeer maximaal naar wens en behoefte instellen. Daarna is er de optie om de verlichting ook via uw telefoon en/of bijvoorbeeld het Google home systeem te besturen, dus ook spraak gestuurd kan je de verlichting bedienen. Dat is makkelijk!

Armaturen:
LED-armatuur voor plafond Onze armaturen zijn standaard in 3 kleuren leverbaar; wit, zwart en RVS. Natuurlijk zijn er nog veel meer armaturen, maar deze 3 hebben wij standaard in ons assortiment. De armaturen zijn daarnaast kantelbaar dus je kunt je ruimte naar eigen wens belichten. Natuurlijk kunnen we ook andere opties qua armaturen overleggen samen met jou.
De Spots kunnen wij overal waar jij maar wilt plaatsen, dat is één van de voordelen van een spanplafond. Dit kunnen wij ter plekke met u bepalen. Vlak voor het spannen zullen wij nogmaals vragen of het naar wens is, want wanneer het doek eenmaal gespannen is dan er geen weg meer terug.

Electra:
Wij werken vanuit de centraaldoos in het plafond. Vanuit dit punt sluiten wij alle verlichting aan. Wij zullen in overleg met jullie kijken naar wat de opties zijn qua verlichting. Mogelijk moeten er voor de schakeling nog wat schakeldraden getrokken worden en wanneer nodig andere inbouw schakelingen. Natuurlijk zullen wij jou hierover adviseren. Samen gaan we voor het maximale resultaat.
Mochten er nog andere Elektra aangesloten worden, zoals bijvoorbeeld geluidsboxen en/of luchtafzuiging, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Begin uw project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen

Team Indara on the move😀 ...

Sneak peek!

Waar zijn de boys van indara de laatste tijd toch mee bezig? Het is is zo rustig op social media, we hadden al gezegd dat we druk waren met mooie projecten. 🤩. Zie foto, we konden niet laten deze vast te delen! Tekst en uitleg over dit project en de partijen waarmee we dit prachtproject mee hebben mogen realiseren, delen we later nog!

www.indara.nl
...

We hebben al een tijdje niets op social media geplaatst, maar wees gerust. De boys van Indara zijn de laatste tijd met hele mooie projecten bezig geweest. Foto’s volgen, dus stay tuned…👍😀

www.indara.nl
...

We hebben al een tijdje niets op social media geplaatst, maar wees gerust. De boys van Indara zijn de laatste tijd met hele mooie projecten bezig geweest. Foto’s volgen, dus stay tuned…👍😀

www.indara.nl
...