Het comfortplafond
van Indara

Heb jij last van een hinderlijke
galm in je kantoor of woning?

spanplafond voor uitstekend akoestiek

Een akoestisch plafond

Heb jij last van een hinderlijke galm in je kantoor of woning? Het Indara comfort plafond is de oplossing! Moderne interieurs worden heel vaak uitgevoerd in harde materialen, zoals een stenen vloer, geen gordijnen en harde wandafwerking. Vaak hebben dit soort interieurs last van een zeer hinderlijke galm.

In de woonkamer die op deze pagina afgebeeld is hebben we een Comfort plafond type 1 toegepast en de hinderlijke galm is hier niet meer aanwezig. Dat alles terwijl het strakke interieur gehandhaafd is gebleven. Een zowel probleem oplossend als mooie oplossing.

Het akoestische spanplafond is een geperforeerde Indara spanplafond. We creëren hiermee de ideale combinatie tussen design en comfort. Door het toepassen van het Indara Comfort plafond is het mogelijk om op een relatief eenvoudige wijze de akoestiek in een ruimte enorm te verbeteren. Dit terwijl jij wel de esthetische voordelen behoudt van het super strakke uiterlijk van een spanplafond.

Voordelen pvc spanplafond op akoestiek in ruimtes

Voordelen

  • Verminderd hinderlijke galm
  • Geluidsgolven worden beter geabsorbeerd
  • Super snel gemonteerd binnen een dag
  • Behoud van esthetische voordelen
  • 10 jaar garantie
  • Montage in Nederland en Duitsland

De geluidsgolven worden geabsorbeerd door de gaatjes in het Indara Comfort plafond. Lucht in de openingen van de gaatjes in het spanplafond bieden een weerstand tegen de geluidsgolf. Hierdoor transformeert de geluidsgolf in warmte energy en neemt dus aanzienlijk af in kracht. De hinderlijke galm in de ruimte verdwijnt dus als het ware in het Comfort plafond.

afgebroken geluidsgolf bij Indara comfort plafond

In de meeste gevallen is het afdoende om een Comfort plafond type 1 te installeren voor een goede geluidsabsorptie in een ruimte. Maar als er hogere eisen aan gesteld worden, dan kan ons Comfort plafond gecombineerd worden met Polyester Wol isolatie panelen. Deze combinatie zorgt voor het optimale resultaat qua geluidsabsorptie.

indara comfort spanplafond lichte verlaging van de plafond

De test resultaten:
De geluidstest die in opdracht van ons is uitgevoerd in een woonkamer, laat zien dat door het toepassen van een INDARA Comfort plafond type 1 (microperforatie), de nagalmtijd van de geluidsgolf aanzienlijk afneemt. Het creëert dus een comfortabel akoestische ruimte. De onderstaande grafiek laat de nagalmtijd zien van een geluidsgolf, voor en na de installatie van het Comfort plafond.

Maak direct een afspraak of vraag een offerte op via onze website.

nagalmtijd resultaten in grafiek met indara comfort plafond

Indara Spanplafonds “Een plafond dat bij jou past!”

Indara spanplafond brochure

Vraag gratis brochure aan

Brochure aanvragen

Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

www.indara.nl
...

Team Indara on the move😀 ...