Plafonds met een
hoogglans afwerking

Ontdek de mogelijkheden

hoogglans-plafond

Laat je inspireren

Hoogglans Spanplafonds van Indara zijn als het ware als een spiegel boven je hoofd. In combinatie met daglicht en/of verlichting in de ruimte weerkaatst het plafond dat wat zich eronder bevind. Een hoogglans plafond kan in alle kleuren en maten geleverd worden, zelfs met (foto) prints! Visueel doet dit heel veel, optisch lijkt jouw ruimte veel ruimer. Hoe donkerder de kleur van het plafond, hoe beter het spiegeleffect.

Begin je project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen

Maatwerk:
Wij kunnen in elke ruimte een spanplafond plaatsen. Schuine wanden, binnen en buiten hoeken of om bestaande elementen heen werken. Bijna alles is mogelijk. Bij het inmeten maken wij samen met jou een plan en zullen wij je zo goed mogelijk een beeld geven van hoe wij het plan tot uitvoering kunnen brengen.

Spannen:
Voor het spanplafond maken wij rondom de ruimte een onderconstructie, welke bestaat uit panlatten of regels voor het uitvlakken en ons spanplafond profiel. Ons spanplafond is een maatwerk product en word in de fabriek op maat gemaakt. Rondom het doek word een pees gemaakt welke er voor zorgt dat het spanplafond zich goed vast klemt in ons spanprofiel. Om het doek te kunnen spannen warmen wij de ruimte op tot ongeveer 40 á 50 graden door middel van heaters. Hierdoor kunnen wij het plafond makkelijke spannen, omdat het doek wat flexibeler word door de warmte. Vervolgens spannen wij het plafond van hoek naar hoek om het vervolgens rondom compleet te spannen.

Onderhoud:
Ons hoogglans plafond is prima te onderhouden en is nat afneembaar. Met een vochtige katoenen doek kun je het plafond prima schoonmaken en eventueel met een normale allesreiniger. Gebruik geen agressief schoonmaakmiddel. Ook is er de mogelijkheid om het plafond via ons te laten reinigen, wij werken nauw samen met een gespecialiseerd schoonmaak bedrijf. Voor het behouden van de kwaliteit van het spanplafond raden wij aan dit eens per jaar te doen.

Verlichting:
Onze ingebouwde Rand LED verlichting is met lichte kleuren mogelijk, maar hoe donkerder de tint, hoe minder licht het plafond door laat. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer verlichting opties, zoals spotjes, hanglampen, LED cirkel of Indirecte led-profiel verlichting. Mocht er achteraf toch nog meer verlichting nodig zijn, dan kunnen wij altijd verlichting toevoegen, want ons spanplafond is een demontabel systeem. Wij kunnen het plafond dus weer loshalen en het vervolgens weer opnieuw spannen. Ook kunnen wij hanglampen en ornamenten ophangen aan het plafond. Dit doen wij door middel van degelijke onderconstructies.

Montage:
Gemiddeld genomen staat er 1 a 2 dagen montage per ruimte. Een badkamer één dag, woonkamers of grotere ruimtes twee of meer dagen. Wij leveren het plafond op compleet met verlichting naar wens en zullen alle opties goed met jou bespreken.

Hoogglans plafonds zijn geschikt voor alle ruimtes. Denk hierbij aan het plafond voor jouw badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, toilet, carport, bijkeuken, entree, hal, overloop, kantoor, zwembad.

Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

www.indara.nl
...

Team Indara on the move😀 ...