Volledige plafond verlichting
geschikt voor grote ruimtes

Uw gehele plafond egaal verlicht

full led plafond

Laat je inspireren

Lichtplafond

Een lichtplafond is een plafond dat helemaal verlicht word door LED strips boven het plafond.
Er word een luchtdichte “bak” gecreëerd boven het plafond, zodat er geen insecten, stof of rotzooi boven het plafond kunnen komen. Dit zou je anders namelijk goed gaan zien (schaduwvorming op het doek).
Daarnaast worden er om de zoveel cm rijen met LED strips geplakt, zodat er overal even veel verlichting schijnt op het doek, anders krijg je lichtstrepen en dat willen we niet.

De verlichting kunnen we leveren in alle kleuren (RGBWW), dit is afhankelijk van uw wens en het doel van het lichtplafond. Ook kunnen we de verlichting dimbaar leveren.

Een lichtplafond kan overal toegepast worden, maar we hebben wel inbouwdiepte nodig, dit in verband met de luchtdichte bak die wij boven het plafond monteren.

Op de foto zie je een voorbeeld van een lichtplafond. Deze is gemaakt bij een autodealer, waar het plafond in de presentatie ruimte is opgeleverd. In deze ruimte heeft het de functie om auto’s in zijn geheel aan te lichten met overal de zelfde lichtsterkte.

Begin jouw project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen

Zo af en toe ontvangen wij mooie reviews van tevreden klanten, zo ook deze van team Grandeur Projecten te Enschede, alwaar wij een mooi spanplafond met verlichting in het kantoor mochten realiseren.

Wij bedanken, Patrick, Dean en Ellis voor deze leuke opdracht, toffe review en gezellige middag!😀
...

Een mooie recap van een aantal projecten van 2023. Het was me het jaartje wel weer.! Alle opdrachtgevers en relaties bedankt! En iedereen fijne dagen gewenst! ...

Hoe gaaf is deze combinatie licht-print spanplafond in combinatie met de geprinte polyester wandbekleding? ...