Cirkel LED verlichting
uitstekend voor badkamers

Dimbaar en instelbaar in kleur

cirkel led plafond

Laat je inspireren

Onze ingebouwde CirkelLED verlichting is ons nieuwste innovatie en brengt nog meer sfeer in jouw ruimte. Het is als het ware een plafonnière, maar dan onzichtbaar. De verlichting is net als onze RandLED boven het plafond gemonteerde en schijnt door het plafond heen. Deze indirecte verlichting breng net als de RandLED sfeer en je kan met deze manier van verlichten mooie lichtaccenten aanbrengen. De grote van de cirkel kunnen wij maken naar jouw wens. In badkamers passen wij deze optie veelal toe boven het bad of centraal in een ruimte. Een mooie sfeervolle aanvulling op onze RandLED.

led-witkleur verlichting

Ook de LED verlichting van de ingebouwde CirkelLED verkopen wij qua kleur temperatuur meestal met 3000 Kelvin. Dit is de kleurwarmte die het meeste gevraag word, maar wederom geld dat steeds meer mensen hun keuze laten vallen voor Dual White verlichting.  De Dual White verlichting kan je instellen van 2700 tot 6500 Kelvin en kan je dus op elk moment aanpassen op de kleur warmte naar wens en is wederom, net als de spots en de RandLED, dimbaar.

Ook de RGB WW variant leveren wij in deze optie en dus kan je ook middels deze variant alle kleuren van de regenboog in huis halen inclusief de Dual White kleur tinten. In combinatie met de andere verlichting types kan je tot wel 8 lichtgroepen instellen (elke groep kan meerdere lampen bevatten), zodat elke verlichting individueel een kleur toegewezen kan worden. Met deze optie kan je dus de sfeer maximaal naar wens en behoefte instellen. Daarnaast is er de optie om de verlichting ook via jouw telefoon en/of bijvoorbeeld het Google home systeem te besturen, dus ook spraak gestuurd kan je de verlichting bedienen. Dat is makkelijk!

Electra:
Wij werken vanuit de centraaldoos in het plafond. Vanuit dit punt sluiten wij alle verlichting aan. Wij zullen in overleg met jou kijken naar wat de opties zijn qua verlichting. Mogelijk moeten er voor de schakeling nog wat schakeldraden getrokken worden en wanneer nodig andere inbouw schakelaars. Natuurlijk zullen wij jou hierover adviseren. Samen gaan we voor het maximale resultaat. Mochten er nog andere elektra aangesloten worden, zoals bijvoorbeeld geluidsboxen en/of luchtafzuiging, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Begin jouw project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen