Sterrenhemel plafonds
voor een hemels effect

sterrenhemel-plafond

Laat u inspireren

Slapen onder de sterren, maar dan zonder het koud te krijgen? Dat kan met onze sfeervolle sterrenhemel. Door middel van een lichtprojector en fiberdraden kunnen wij dit gave effect voor jou creëren. De verlichting kan in alle kleuren en maakt van jouw ruimte een bijzondere belevenis. De fiberdraden liggen als het ware met het uiteinde op uw plafond. In combinatie met het licht wat door de fiberdraden word gestraald door de lichtprojector, zorgt dit voor een licht stipje onder het plafond, welke eruit ziet als een ster heel ver weg. Op verzoek is het zelfs mogelijk om een patroon in jouw sterrenhemel te maken, dus wil je graag een sterrenbeeld erin verwerken of iets anders? Dat kan! Combineer deze optie met onze Cirkel LED en je hebt er een volle maan bij. Echt een aanrader!

Zoals gezegd leveren wij deze optie in alle kleuren, maar je kunt de sterren ook wit of warm wit laten kleuren. Alles is middels een wandpaneel te bedienen. Check ook ons filmpje op YouTube.

Zoals je ziet kun je heel veel verlichting types met elkaar combineren, zodat je in elke setting de mooiste sfeer kunt creëren.

Electra:
Wij werken vanuit de centraaldoos in het plafond. Vanuit dit punt sluiten wij alle verlichting aan. Wij zullen in overleg met jullie kijken naar wat de opties zijn qua verlichting. Mogelijk moeten er voor de schakeling nog wat schakeldraden getrokken worden en wanneer nodig andere inbouw schakelingen. Natuurlijk zullen wij jou hierover adviseren. Samen gaan we voor het maximale resultaat. Mochten er nog andere Elektra aangesloten worden, zoals bijvoorbeeld geluidsboxen en/of luchtafzuiging, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Begin uw project

Vraag een offerte op

Offerte aanvragen