Wat klanten over ons zeggen

Beoordeel ons op Google

nooit meer stucen met spanplafond van indara
Renate Stoelers
Renate Stoelers
1720533004
Vakwerk geleverd. Super blij met ons plafond in onze badkamer. Bij dit bedrijf wordt meegedacht aan de wensen van de klant. dikke 10.
Fam Zwierink
Fam Zwierink
1718709625
Vanochtend Indara op bezoek gehad. Prachtig plafond in de badkamer gekregen! Werken erg netjes en overleggen vooraf. Een fijn bedrijf van offerte tot en met de uitvoering! Zeker aan te bevelen!
Karen Bever
Karen Bever
1717742055
Wij zijn erg blij met het spanplafond dat is geplaatst bij ons door Indara met mooie led-verlichting eromheen die van koud naar warm wit licht kan.
Spanplafond met randverlichting badkamer. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Het ziet er super strak en prachtig uit. We zijn er erg blij mee.
Karim Jolink
Karim Jolink
1717568174
Erg blij met het spanplafond in de badkamer. Prima offerte, goede service!Echte aanrader!!👌
Lidian Brik
Lidian Brik
1717517643
Indara spanplafonds levert goed werk en super netjes. Wij hebben de pech gehad dat we lekkages hebben gehad dat op het spanplafond tetecht kwam en dit een aantal keer. Dit hebben ze telkens weer super hersteld, terwijl de fout zeker niet bij Indara lag.
Rene Blouw
Rene Blouw
1717515365
Super mooie toilet geworden, met de finishing touches het Spanplafond.
Na telefonisch contact over een plekje op ons plafond waardoor het leek alsof er iets op lag, stonden ze al een uur later voor de deur. Ook direct opgelost. Zeer tevreden over deze snelle en goede service.
Martin Lust
Martin Lust
1714035195
Mooi bedrijf. Komen altijd afspraken na. Prachtig spanplafond met heel mooie verlichting. Zeer vriendelijke en aardige monteurs.
Een heel professioneel bedrijf met behulpzaam personeel en een topproduct. Marcel en Martin hebben gisteren in een strak tempo een prachtig plafond in de badkamer geïnstalleerd, inclusief ter plekke een aanpassing maken in het plan om een strakker resultaat te krijgen, en natuurlijk keurig opgeruimd na de werkzaamheden.In het begin had ik soms wat moeilijk contact met het kantoor, maar dit is keurig opgelost en excuses aangeboden.
Uiterst tevreden over de plaatsing van het spanplafond. Mooie afwerking en vriendelijk personeel. Aanrader!
M. B.
M. B.
1708964451
Vandaag zijn de mannen van Indara langsgeweest om het span plafond te plaatsen. Fijne mensen, omgeving netjes afgedekt. Alles werd keurig overlegd met ons en naar wens samengesteld. Wat een fijn bedrijf en wat leveren ze goed werk!!! Topbedrijf! Het kozijn moet nog vervangen worden, dan is de nieuwe badkamer een feit!
MC Wolf
MC Wolf
1708530979
Super mooi strak plafond gekregen in onze nieuwe badkamer ( Marcel en kelvin bedankt voor de goeie service)
Dean
Dean
1707209910
Top bedrijf!Professioneel en klantvriendelijk.
Michel
Michel
1706698276
zeer vriendelijk personeel, heel behulpzaam. geven goed advies waarmee je verder kan. Ik ben zeer tevreden met mijn mooie plafond👌
Zeer klantvriendelijk, goede service en een mooi product.
Lars Streumer
Lars Streumer
1705493902
Peter Jansen
Peter Jansen
1705044593
Nieuw plafond in de badkamer en keuken, super mooi en strak gemaakt. afspraken komen ze na en ze werken netjes. Top bedrijf
Michelle Bouman
Michelle Bouman
1703678109
Fijn bedrijf, goed en duidelijk overleg, uitstekende service. Zij hebben binnen 1 dag een spanplafond gerealiseerd in mijn Haarsalon en krijg veel complimenten van klanten. Het oogt clean/verzorgd en is zacht aan de ogen. Mijn werk kan ik perfect doen (knippen/kleuren/visagie) want ik baad in het licht en heb geen last van schaduwwerking. Komend voorjaar wordt hier verbouwd en ga ik opnieuw een beroep doen op Indara.
15/12 een spanplafond in de badkamer en de WC beneden gekregen via Indara spanplafonds B.V. Vakkundig en met zorg geplaatst. De ruimtes zijn nu helemaal af en wat zijn de plafonds mooi en fraai geworden met de randverlichting. Erg sfeervol. Hier kunnen we jaren van genieten. Dank jullie wel.
Joop van Aubel
Joop van Aubel
1702467278
Vandaag 13 december '23 hebben de heren van Indara Spanplafonds in mijn badkamer een prachtig, strak en mooi verlicht spanplafond geplaatst. Het was een fijn, deskundig en vriendelijk team die mij tijdens hun werkzaamheden ook de nodige uitleg gaven. Bedankt.
De Sport Fabrik
De Sport Fabrik
1702056819
Prachtig resultaat. Helemaal volgens verwachting. Bedrijf komt keurig haar afspraken na. Leuke en prettige mensen waar je op kunt bouwen. Onze leden zijn ook erg tevreden met het resultaat!
Ramon Leuverink
Ramon Leuverink
1701538006
Wat een top product! En wat een service. In 1 woord geweldig!Indara heeft onze badkamer verfraaid met een spanplafond met volledige randverlichting. Wat een sfeer, en afwerking.Campatible met Philips Hue 👌De kers op de taart, en een aanrader voor iedereen!
Daniel Porcu
Daniel Porcu
1701356517
Deze week spanpafond genomen bij Indara , wat supermooi en strak.Thuis alles goed uitgelegd gekregen van te voren.Jongens wat hier waren zijn echte vakmannen tot in de puntjes.
William
William
1701291794
Dinsdag na een lange verbouwing de kroon op onze badkamer en toilet gekregen. De monteurs van Indara spanplafonds hebben bij ons een strak en supermooi spanplafond in de badkamer en toilet gemonteerd. Met vakmanschap en passie. Ze dachten goed met ons mee toch dimmers te plaatsen om precies de juiste sfeer te kunnen creëren. Ze hebben duidelijk uitgelegd wat ze deden en waarom. Zijn superblij met het resultaat.
Indara is een geweldig mooi bedrijf met enthousiaste vakmensen die meedenken, aanpakken en echt iets supermoois van hun projecten maken. Bij ons een strak plafond op een bijna onmogelijke plek. Wij zijn superblij dat wij met Indara dit project zijn aangegaan. Het resultaat is boven verwachting prachtig. Dankjewel Melvin, Kim, Martin, Dennis, Job, Kelvin, Patrick en Marcel.
Diana Brouwer
Diana Brouwer
1701169674
Zoveel ervaring en vernieuwing. Een serieus bedrijf wat met de klant mee denkt
Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Indara voor spanplafonds in de woonkamer + badkamer van onze nieuwbouwwoning.Waarom wij zo enthousiast zijn over Indara:- Advies op locatie en het meedenken met de klant, extreem veel mogelijkheden- Mega strak plafond: tegen dit resultaat valt niet op te stucen/sausen- Prachtige verlichting en de mogelijkheid om je hele lichtplan opnieuw te maken. Vooral met nieuwbouw is dit handig, gezien we 2 jaar geleden onze lichtpunten al door moesten geven.- Mogelijkheid om alle verlichting aan te sturen via de Philips Hue appHet resultaat is echt fantastisch, iedere cent meer dan waard!De vraag is nu wat de volgende kamer is die we willen laten voorzien van een spanplafond... 😉
Jeroen Bouman
Jeroen Bouman
1699207892
Iris
Iris
1698869160
Toen tijdens het verbouwen het idee kwam om spanplafonds te nemen, was Indara erg snel met het inplannen van een afspraak, het maken van een plan en natuurlijk het plaatsen van het plafond.Vriendelijke jongens die netjes werken, en het resultaat is waanzinnig. Erg strak gedaan. Mocht je eraan denken om spanplafonds te nemen, zou ik Indara 100% aanbevelen!
Yvonne de Boer
Yvonne de Boer
1698440559
Wij zijn super blij met ons spanplafond. Er werd netjes gewerkt door zeer correcte heren en het resultaat is geweldig! Echt aan te bevelen.
Gert Van Eerden
Gert Van Eerden
1696883986
Zeer tevreden over het resultaat.Ook het personeel krijgt een pluim voor de zeer prettige en vakkundige inbreng.
Super goede service van begin tot aan het einde, echte vakmensen die hun afspraken nakomen, op tijd komen, altijd snel en duidelijk reageren en prachtig werk afleveren.Als je nog twijfelt over een spanplafond, niet doen, het is iedere euro waard.
patrick kox
patrick kox
1694194638
Ik heb een fantastisch mooi spanplafond in mijn badkamer laten plaatsen.In het echt is het vele malen mooier dan ik had verwacht.
Rob Ter Weele
Rob Ter Weele
1694182800
Vandaag heeft Melvin met z’n jongen bij mij de hele woonkamer/keuken en buiten onder de kap een plafon gespannen.Ik ben super tevreden vakwerk gezellige monteurs en zelf ook duidelijk trots op het werk dat ze leveren.Bedankt toppers.
Super service en kwaliteit!
Andre Hof
Andre Hof
1690141582
Met het grootsye gemak en zeer professionnel hebben de heren een supermooi spanplafond bij ons in de badkamer geplaatst.Ook de ledlampen die onder het plafond zitten zien er supermooi uit en geeft echt sfeer aan de badkamer.Zeker een aanrader voor iedereen die een mooi spanplafond zoekt.
R. jonker
R. jonker
1689753212
In begin was ik sceptisch om een Spanplafond aan te laten brengen, omdat er vele leidingen lopen. Melvin heeft mij overtuigen en het resultaat is geweldig. Na twéé jaar gebeurde waar ik bang voor was, lekkage boven het plafond in paniek op zondag avond een app gestuurd en Maandag morgen 08:00 uur stond Indara bij ons te helpen.Binnen een half uur was het plafond los en werd het water van het plafond gezogen. Daarna kon de installateur de lekkage verhelpen en om 16:00 uur kwam Indara om het plafond weer te herstellen.Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, qua Service, Professionaliteit, Vriendelijk en Betrouwbaarheid.Geweldig team Indara we zijn zeer tevreden met ons mooie plafond en bevelen jullie dan ook graag aan.Fam. R. Jonker
Johan Huiskers
Johan Huiskers
1689678242
Ik kreeg vandaag 2 jonge mannen aan de deur om een spanplafond te plaatsen in de badkamer. Ze waren meeerrr dan optijd super vriendelijk en behulpzaam, en ben zelf heel erg blij met het eindresultaart.... een dikke aanrader
Mooi plafond en goed werk geleverd! Komen afspraken goed na.We zijn er blij mee.
Marcel Bijman
Marcel Bijman
1688991494
Vakwerk! Toppers!
Esther Bels
Esther Bels
1688575028
Badkamer is prachtig geworden door jullie spanplafond. Ik was een beetje huiverig toen jullie zeiden dat het plafond nog 5 cm lager zou worden, aangezien wij al een laag plafond hadden. Gelukkig viel dit 200%mee!! De badkamer straalt rust uit door dit strakke plafond, super mooie verlichting, perfecte service, mensen die met je meedenken en niet klakkeloos iets monteren. Calvin bedankt voor je strakke werk, helemaal in je uppie. En voor de rest, ga zo door met ze'n allen.
Guus Velthuis
Guus Velthuis
1687940693
Super mooi plafond gekregen in de badkamer, mooi eindresultaat met de spots, wat een vakmanschap.Bedankt!
Stein De Jonge
Stein De Jonge
1686842024
Zeer goeie service spotje was kapot belde en gelijk waren ze er
JOOP WESSLINK
JOOP WESSLINK
1686682224
Gebeld omdat er twee spots stuk waren en een half uur later waren ze al bij ons thuis om het te reparerenPrima service geleverd echt Top
We kennen elkaar al een tijdje en hebben meerdere projecten met elkaar naar volle tevredenheid met elkaar gedaan. Nu was het zover dat we in ons eigen huis graag iets aparts wilde en met het altijd goede advies van Indara is daar iets heel moois uitgekomen waar we enorm blij mee zijn.. dus boys zoals altijd top gedaan. Wij zijn er erg blij mee.
antoon horst
antoon horst
1686220065
Spanlafond in de badkamer ziet er prima uit. Helemaal met de lichtstrip aan de zijkanten.
Vincent Sanders
Vincent Sanders
1686070715
Super vakkundig bedrijf! Goede communicatie omtrent levertijden. Eind resultaat boven verwachting!
js_loader

Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

www.indara.nl
...

Team Indara on the move😀 ...