Wat klanten over ons zeggen

Beoordeel ons op Google

nooit meer stucen met spanplafond van indara
Marjolein Van es
Marjolein Van es
20:05 06 Dec 22
Erg tevreden over de service, kwaliteit en oplossingsgerichte positieve werkwijze. Super dat de plafonds ingemeten worden een verlichtingsplan gemaakt wordt en de ruimtes er geweldig van opknappen. Alles wordt goed gedocumenteerd en de badkamer, wc en woonkamer zien er nu super strak uit. Als je een mooi plafond met goede verlichting zoekt raad ik je aan Melvin zeker uit te nodigen voor advies en een op maat offerte.
Nicky Borkent
Nicky Borkent
13:50 12 Oct 22
Deze week heeft Indara bij mij een prachtig gouden plafond in de badkamer geïnstalleerd. Echt fantastisch mooi zeker met de verlichting die ze geplaatst hebben aan. Goede service, ze gaan professioneel te werk en het contact verliep ook zeer goed! Aanrader!
Rinco
Rinco
13:53 05 Oct 22
Indara heeft zo'n twee jaar geleden een spanplafond bij ons geplaatst in de badkamer. Wij waren destijds al dik tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding en het geleverde resultaat, maar zijn nu ook nog eens positief verrast met de service die ze naderhand bieden. Bij eventuele vragen of problemen wordt er zelfs lang nadat de installatie heeft plaatsgevonden, nog meegedacht over een oplossing. Top klasse!
Harm-Jan van der Weerd
Harm-Jan van der Weerd
12:37 23 Jun 22
Diverse malen contact gezocht voor een offerte. Geen respons. Jammer!
Michelle Russ
Michelle Russ
15:37 07 Apr 22
Wij zijn ongelofelijk blij met ons spanplafond dat is geplaatst door Indara. Melvin kwam bij ons langs om uitleg te geven en zijn product te laten zien & door te nemen hoe en wat, Joffrey heeft vervolgens het spanplafond gemonteerd, hij werkte ontzettend netjes en we zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat!
Diane Libbers
Diane Libbers
08:44 04 Apr 22
Wat een fijn bedrijf. Leveren super mooie en strakke plafonds. Komen afspaken na en denken goed met je mee.
Ronny Libbers
Ronny Libbers
18:30 03 Apr 22
Leon Klein
Leon Klein
16:13 19 Mar 22
Een erg fijn bedrijf met een goede service en een prachtig product! De plafonds zien er super strak uit en met de op maat gemaakte led verlichting kun je precies je plafond samenstellen hoe jij dat wilt!Nu twee maal Indara Spanplafonds ingeschakeld voor projecten bij ons thuis! Gemoedelijke en professioneel contact. Goede tips qua plafonds, indeling en verlichting.Ik kan iedereen aanraden om zijn plafond hier te kopen! Hier kan geen Stuckadoor tegen op…
Walter Ophof
Walter Ophof
19:27 02 Feb 22
Een bedrijf welke zeer goed en vooral mooi werk leveren en al haar afspraken na komt. TOP Melvin en team
Anja De vries
Anja De vries
17:29 08 Dec 21
Erg blij met ons nieuwe plafond, geen lelijke leidingen over het plafond alles mooi onder het spanplafond met mooie verlichting, top geregeld.
Reno Keuter
Reno Keuter
16:57 19 Oct 21
Superstrak werk! We zijn er erg blij mee 👍. Ook erg goed teamwork met de installateurs en Wermer tegelwerken. Het maakt de ruimtes helemaal af. Vriendelijk, goede service, duidelijk en komen afspraken op tijd na.
Wilfried Hoeben
Wilfried Hoeben
08:53 13 Oct 21
Loes Munsterhuis - ten Dam
Loes Munsterhuis - ten Dam
18:30 26 Aug 21
Top kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden.
Saskia Klein Meuleman
Saskia Klein Meuleman
11:42 25 Aug 21
Spanplafond in de badkamer en toiletruimte laten maken. Een aardige monteur die het kwam plaatsen. Werkt accuraat en snel, denkt mee. Erg blij met het resultaat.
Esther Diekmann
Esther Diekmann
10:10 30 Jul 21
Wist niet precies wat een spanplafond was, uitleg en besteld en het is me mooi geworden boven mijn verwachting
Roel Land
Roel Land
12:25 05 Jun 21
Jarno Oude Nijhuis
Jarno Oude Nijhuis
15:01 27 May 21
Spanplafond in badkamer en toilet laten plaatsen. Ziet er superstrak uit en de verlichting is ook erg mooi. Snel en vakkundig geplaatst door vriendelijk personeel. Heel erg tevreden over het resultaat
Andre Hintzbergen
Andre Hintzbergen
08:16 15 Apr 21
Hoe mooi kan het zijn dat een bedrijf wat kundig en professioneel is, goede kwaliteit levert, betrouwbaar is en ook nog gevestigd is in je eigen woonwijk! Dichter bij huis zul je deze kwaliteiten niet snel vinden en de lokale ondernemer vaart er wel bij.Uitermate tevreden over het geplaatste spanplafond in onze nieuwe badkamer!
Celine Bos
Celine Bos
08:20 03 Apr 21
Zeer tevreden over het nieuwe spanplafond, badkamer, toilet en hal.Goed advies en strak werk door een topteam!!
Gusta Schoonderbeek
Gusta Schoonderbeek
22:43 20 Mar 21
Er is een plafond in onze nieuwe badkamer geplaatst.We zijn zeer tevreden over Indara Spanplafonds.Er wordt goed overlegd en meegedacht.Het plafond zit er superstrak in. Het oogt heel mooi met spotjes en ledstrip.De werknemers zijn vriendelijk en werken netjes.We bevelen dit bedrijf bij u aan.
Frank Willemsen
Frank Willemsen
12:16 20 Mar 21
Het plafond in de badkamer is supermooi geworden. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een top team!Frank en Miranda Willemsen
Erna van der Weide
Erna van der Weide
09:29 13 Mar 21
Onlangs heeft Indara bij ons een planfond in de badkamer gemaakt met verlichting, Super strak en keurig afgewerkt. Hele fijne medewerker die prima overlegde met mij hoe de verlichting moest komen. Ook in de voorbereding was alles keurig geregeld. Fijn bedrijf met fijne mensen. Aanrader.
Ramon Busschers
Ramon Busschers
20:22 05 Mar 21
Goed werk geleverd en fantastisch plafond
Rob Withag
Rob Withag
19:17 22 Feb 21
Zeer tevreden. Tweede keer spanplafond gedaan bij Indara.Nu in het nieuwe huis. Weer prima kwaliteit en zet er weer strak uit
Joost Schutte
Joost Schutte
14:37 09 Feb 21
Super mooie plafonds geleverd voor badkamer en toilet, ziet er strak uit en het is een fantastisch product. Professionele installatie en advies en fantastische service. De klus is pas als af jij als klant tevreden bent. AANRADER, zowel product als bedrijf.
Geert Hof
Geert Hof
22:23 31 Jan 21
Indara heeft onlangs een prachtig spanplafond in onze badkamer geplaatst. Goed advies over kleur en verlichting. Zeer enthousiaste werknemers die 100% achter hun product staan. Montage verliep voorspoedig, en de monteur was zeer vriendelijk en netjes. Al met al een Top bedrijf.
sem van Hardeveld
sem van Hardeveld
14:04 26 Jan 21
Superblij zijn wij! Onze kleine badkamer lijkt veel groter. Alles in overleg en zeer vriendelijk te woord gestaan. Dank jullie wel, in één woord vakmanschap ten top !!!
Hans Boekelder
Hans Boekelder
20:18 07 Jan 21
Ook onze nieuwe badkamer heeft een Indara spanplafond gekregen. Goed advies gekregen over de verlichting, 4 dimbare spotjes en een led strip. Plafond super strak ingebouwd. Afspraken die gemaakt worden komen ze na. Fijn bedrijf.
Music and Design
Music and Design
19:10 15 Dec 20
Nadat de verbouwing van onze badkamer gereed was heeft Indara het plafond gemaakt. Mooi spanplafond met daarin 4 spotjes.Vriendelijk contact gehad en afspraken worden nagekomen. De monteur was erg vriendelijk en heeft zeer netjes gewerkt. Alles eerst afgedekt voordat hij aan het echte werk begon. Het resultaat is erg strak en netjes afgewerkt. Wij zijn er erg blij mee!
Marieke Diepenbroek
Marieke Diepenbroek
07:10 02 Dec 20
Gisteren een prachtig plafond gekregen in onze nieuwe badkamer. We zijn ontzettend verrast door het prachtige resultaat! Super bedankt Melvin en collega voor dit prachtige stukje vakmanschap, wij zijn er heel blij mee en maakt onze nieuwe badkamer helemaal af!
robroy0021 tamboer
robroy0021 tamboer
18:04 20 Nov 20
Prima service en kwaliteit. keurig gewerkt door hun vrolijke medewerker hawkar. kan dit bedrijf echt aanbevelen!! led verlichting rondom maakt een kleine badkamer ineens een stuk groter.
Petra Smits
Petra Smits
12:47 11 Nov 20
Onlangs nieuw plafond in badkamer en wc laten plaatsen. Super mooi, strak, netjes. Nu sparen voor een mooi plafond in de woonkamer. Ik zou het iedereen aanraden.
Miranda Bulteel
Miranda Bulteel
17:47 06 Nov 20
Rianne -
Rianne -
08:12 05 Nov 20
Super strak werk, mooie kwaliteit en erg verslavend! Hal, toilet, woonkamer, badkamer, washok en zelfs ons afdak buiten is al voorzien, afgelopen week begonnen aan een gaaf sterrenplafond op de slaapkamer van onze dochter!
Debby Dijkstra
Debby Dijkstra
19:07 03 Nov 20
Vakmanschap! We hebben nu een prachtig plafond in badkamer/toilet. Mooie luxe uitstraling. Echte professionals die goed mee denken. Zeer klantvriendelijk.
mirella huijgen
mirella huijgen
11:52 02 Nov 20
Wederom een prachtig resultaat. Acht jaar geleden onze badkamer door Indara laten doen en nu onze wc.
Bert T
Bert T
18:13 31 Oct 20
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben een super mooi en strak plafond bij ons in de badkamer gemaakt. Deze mannen werken zeer nauwkeurig super.
Gijs Sanders
Gijs Sanders
11:09 28 Oct 20
Super mooi geworden. Strak en mooi geplaatst. Erg tevreden. Daarnaast super vriendelijke monteurs👍
Lisette Van der woning
Lisette Van der woning
10:17 22 Oct 20
Goede ervaring met Indara Spanplafonds. Zij hebben het plafond in onze keuken geplaatst. Professionele monteurs, vakbekwaam en erg vriendelijk. Zeer tevreden over het resultaat. Ik zal Indara van harte aanbevelen.
patrick pelle
patrick pelle
10:02 22 Oct 20
Super mooi en strak plafond .Nette medewerkers ook ik zeg doen
Jivar Misakian
Jivar Misakian
09:22 22 Oct 20
Wat een geweldig bedrijf en een geweldig team.. super blij mee en top plafond zowel in de wc’s als de woonkamer👌
Antonio
Antonio
16:56 21 Oct 20
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Via vrienden, die heel tevreden waren, kwamen we bij hun terecht. Het zijn echte professionals en ze leveren een super kwaliteit plafond. Komen hun afspraken goed na. Niets is hun teveel. Denken goed mee. Top!
Monique
Monique
11:39 17 Oct 20
Heel erg blij met spanplafond in keuken en woonkamer. Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben. Denken met je mee, werken nauwkeurig, netjes en goed. Wij kunnen iedereen Indara aanraden!! Thx mannen voor jullie fantastische vakmanschap!!
Theun Tukkers
Theun Tukkers
15:29 28 Sep 20
Top bedrijf!! Werken keurig en denken tot in puntjes met de klant mee. 10:00 waren ze ter plaatste en rond 16:00uur gereed!!
Gotsche Vogelzang
Gotsche Vogelzang
16:10 29 Aug 20
We hebben nu een prachtig plafond in onze badkamer en toilet. Beide met verlichtingsaccenten zoals we zelf wilden. De finishing touch 👍En wat is het eenvoudig om te onderhouden...vliegenpoep of anders, sopje met afwasmiddel en weg is de vlek.
27hawa
27hawa
10:23 29 Aug 20
Ik heb mijn badkamer plafond laten doen door( Indara spanplafond ) Super tevreden echte aanrader 👊🏼
Michael Brown
Michael Brown
09:41 29 Aug 20
Super ervaring met Indara. Vriendelijke en behulpzame monteurs en het spanplafond ziet er echt top uit!!
Sandra Hofhuis
Sandra Hofhuis
07:48 29 Aug 20
Wij zijn erg tevreden. Hebben een plafond onder de carport laten zetten. Omdat dit zo goed bevalt (degelijk en goed materiaal) hebben we er ook één met verlichting voor de douche besteld.
Melvin Zwarteveen
Melvin Zwarteveen
13:57 07 Aug 20
Als klant in contant gekomen met Melvin (Melvin heeft onze badkamer geplaatst) en inmiddels werknemer van Indara. Bij mij thuis is inmiddels alles bedekt met Indara Spanplafonds.Inmiddels kan ik als werknemer van Indara zeggen dat we goede kwaliteit leveren en een super mooi product op de markt brengen.Groetjes Joffrey Vogelzang
Mark Holtkamp
Mark Holtkamp
12:44 15 Jun 19