Wat klanten over ons zeggen

Beoordeel ons op Google

nooit meer stucen met spanplafond van indara
Max Assies
Max Assies
19:07 26 May 23
Gerard Lelifeld
Gerard Lelifeld
14:02 24 May 23
Super mooi en snel geplaatst. Aanrader !!
Jan Anne Kuipers
Jan Anne Kuipers
19:37 23 May 23
Indara heeft mooi strak plafond afgeleverd in de badkamer, inclusief led rand rondom, spots en afzuiging.
marco borkent
marco borkent
17:37 22 May 23
Super mooi plafond gemaakt in de badkamer en op zolder 👍
irma Haarhuis
irma Haarhuis
14:50 22 May 23
Een aanrader om je plafond door dit bedrijf te laten plaatsen. Professionele en correcte installateur. Denken met je mee, wij zijn uiterst tevreden. Ook een prettig contact met de planning.Ga zo door
Job Valkenburg
Job Valkenburg
16:47 18 May 23
Astrid Kappert
Astrid Kappert
15:14 16 May 23
Super tevreden met het door indara Spanplafonds geplaatste plafond. Erg net, zorgvuldig en professioneel gewerkt door de medewerkers. Wij raden dit bedrijf van harte bij een ieder aan!👍🏻
Jeroen Linderman
Jeroen Linderman
07:19 11 May 23
Zeer tevreden met ons matzwarte spanplafond!Vakkundig geinstalleerd en geadviseerd door Indara.Ook een pluim voor de montagejongens,zeer netjes.Fijn bedrijf!
Henk Odink
Henk Odink
17:27 10 May 23
Na vorig jaar het toilet hebben ze van de week een strak plafond geplaatst in de badkamer. eerder dan in eerste instantie werd aangegeven. Fijne mensen over de vloer gehad. Netjes werk geleverd. En mooie oplossingen voor randverlichting. Aanrader. Zeer tevreden.
Rob Depaauw
Rob Depaauw
11:52 07 May 23
Wij hebben meerdere spanplafonds afgenomen van Indara, en de ene is nog mooier dan de ander! Ongelooflijk wat een verschil deze mooie strakke plafonds en goede verlichting maken in een ruimte. Wij kunnen Indara Spanplafonds iedereen van harte aanbevelen! Ze geven goede adviezen en komen hun afspraken na.
Anouk Siemerink
Anouk Siemerink
18:59 05 May 23
Vakmanschap met een hoofdletter V!Indara werd ons aangeraden door iemand anders en we snappen nu waarom… de eerste kennismaking was direct al goed! Goede voorlichting en juiste informatie in het voor gesprek, met zoveel passie werd uitgelegd wat de mogelijkheden voor ons waren! Maar ook heel eerlijk wat we bijvoorbeeld niet moesten doen! Hierdoor hadden we direct het vertrouwen dat het allemaal goed ging komen!!Ook toen de “mannen” van indara alles kwamen installeren werd weer eens duidelijk met hoeveel kundigheid dit bedrijf zijn werk doet! Niet alleen professioneel maar allemaal even vriendelijk! Wij zijn super tevreden en genieten van het fantastische resultaat van onze mooie spanplafonds!!Melvin, Kim, Dennis, Calvin, Patrick en Martin; Bedankt 🤩 ☺️
Rijn
Rijn
17:35 01 May 23
Uitermate tevreden. Goed advies en uiteindelijk een zeer mooi plafond in de badkamer. Aan te raden!!
Beatrijs
Beatrijs
16:53 30 Apr 23
Ze komen op tijd op de gemaakte afspraken, zijn vriendelijk en werken netjes, vloer ook goed beschermd. We hebben wat pech gehad met loslaten van isolatiewol, dit is goed en netjes verholpen. Aanrader qua geluidsdemping en uiterlijk. We adviseren wel LED-strips van Hue als je liever zachtere en warmere kleuren wit wil en ook al Hue lampen hebt (de afstand tussen de led-jes is niet zo opvallend), fijn dat we dit nog hebben kunnen aanpassen.
J Finke
J Finke
14:35 25 Apr 23
Super blij met onze Spanplafond. Echt de finishing touch. Goede service en echte vakmannen. Bedankt Indara !
Rogier Kalvenhaar
Rogier Kalvenhaar
13:59 18 Apr 23
Indara Spandplafond’s is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Top communicatie en vakwerk
ANDY van Dissel
ANDY van Dissel
13:01 17 Apr 23
2 prachtige plafonds door Indara laten plaatsen. Er wordt meegedacht, ze leveren vakwerk en niet geheel onbelangrijk: ze komen hun afspraken na.
wen busscher
wen busscher
05:36 12 Apr 23
Wij zijn zeer tevreden..fijne communicatie komt afspreken na super strak plafon met mooie verlichting de douchekop zit er ook in verwerkt ....Nu geen schimmel meer ..De mannen die het plafon komen plaatsen werken super netjes zijn erg vriendelijk..Zeker een aanrader .
Jolanda Ruisch
Jolanda Ruisch
16:25 07 Apr 23
Wij zijn ontzettend blij met ons plafond van Indara! Ook onze nisjes zijn mooi verlicht. Geeft onze badkamer een warme uitstraling! Echt een aanrader!
Dean
Dean
17:20 06 Apr 23
Ronald van der Weele
Ronald van der Weele
08:30 06 Apr 23
Wat zijn we blij met ons mooie nieuwe spanplafond met spotjes en rand-ledverlichting. Vakkundig geplaatst. Alles ging in goed overleg, we kregen goed advies. Na afloop werd alles opgeruimd afgeleverd. We kunnen dit bedrijf echt aanbevelen!!
indy zwarteveen
indy zwarteveen
15:24 04 Apr 23
Ik ben erg blij met mijn plafond in de slaapkamer en badkamer:) goeie service
Robert Marshall
Robert Marshall
18:34 23 Jan 23
Onze spanplafond is geweldig geplaatst Echt een plaatje. Het resultaat is boven onze verwachtingen. Helemaal top 😃De communicatie met Kim en Melvin was super 👍🏼 En met de monteur kan je mee lezen en schrijven. Zeer beleefd en professioneel 👍🏼. Waar gewerkt wordt gebeuren er weleens ongelukjes, maar de kleine schade wordt zeer netjes afgehandeld. Wij kunnen niet anders zeggen dat wij zeer blij en tevreden zijn met Indara spanplafondsDankjewel Indara 💪🏼👍🏼
Marjolein Van es
Marjolein Van es
20:05 06 Dec 22
Erg tevreden over de service, kwaliteit en oplossingsgerichte positieve werkwijze. Super dat de plafonds ingemeten worden een verlichtingsplan gemaakt wordt en de ruimtes er geweldig van opknappen. Alles wordt goed gedocumenteerd en de badkamer, wc en woonkamer zien er nu super strak uit. Als je een mooi plafond met goede verlichting zoekt raad ik je aan Melvin zeker uit te nodigen voor advies en een op maat offerte.
Nicky Borkent
Nicky Borkent
13:50 12 Oct 22
Deze week heeft Indara bij mij een prachtig gouden plafond in de badkamer geïnstalleerd. Echt fantastisch mooi zeker met de verlichting die ze geplaatst hebben aan. Goede service, ze gaan professioneel te werk en het contact verliep ook zeer goed! Aanrader!
Rinco
Rinco
13:53 05 Oct 22
Indara heeft zo'n twee jaar geleden een spanplafond bij ons geplaatst in de badkamer. Wij waren destijds al dik tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding en het geleverde resultaat, maar zijn nu ook nog eens positief verrast met de service die ze naderhand bieden. Bij eventuele vragen of problemen wordt er zelfs lang nadat de installatie heeft plaatsgevonden, nog meegedacht over een oplossing. Top klasse!
Harm-Jan van der Weerd
Harm-Jan van der Weerd
12:37 23 Jun 22
Diverse malen contact gezocht voor een offerte. Geen respons. Jammer!
Michelle Russ
Michelle Russ
15:37 07 Apr 22
Wij zijn ongelofelijk blij met ons spanplafond dat is geplaatst door Indara. Melvin kwam bij ons langs om uitleg te geven en zijn product te laten zien & door te nemen hoe en wat, Joffrey heeft vervolgens het spanplafond gemonteerd, hij werkte ontzettend netjes en we zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat!
Diane Libbers
Diane Libbers
08:44 04 Apr 22
Wat een fijn bedrijf. Leveren super mooie en strakke plafonds. Komen afspaken na en denken goed met je mee.
Ronny Libbers
Ronny Libbers
18:30 03 Apr 22
Leon Klein
Leon Klein
16:13 19 Mar 22
Een erg fijn bedrijf met een goede service en een prachtig product! De plafonds zien er super strak uit en met de op maat gemaakte led verlichting kun je precies je plafond samenstellen hoe jij dat wilt!Nu twee maal Indara Spanplafonds ingeschakeld voor projecten bij ons thuis! Gemoedelijke en professioneel contact. Goede tips qua plafonds, indeling en verlichting.Ik kan iedereen aanraden om zijn plafond hier te kopen! Hier kan geen Stuckadoor tegen op…
Walter Ophof
Walter Ophof
19:27 02 Feb 22
Een bedrijf welke zeer goed en vooral mooi werk leveren en al haar afspraken na komt. TOP Melvin en team
Anja De vries
Anja De vries
17:29 08 Dec 21
Erg blij met ons nieuwe plafond, geen lelijke leidingen over het plafond alles mooi onder het spanplafond met mooie verlichting, top geregeld.
Reno Keuter
Reno Keuter
16:57 19 Oct 21
Superstrak werk! We zijn er erg blij mee 👍. Ook erg goed teamwork met de installateurs en Wermer tegelwerken. Het maakt de ruimtes helemaal af. Vriendelijk, goede service, duidelijk en komen afspraken op tijd na.
Wilfried Hoeben
Wilfried Hoeben
08:53 13 Oct 21
Loes Munsterhuis - ten Dam
Loes Munsterhuis - ten Dam
18:30 26 Aug 21
Top kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden.
Saskia Klein Meuleman
Saskia Klein Meuleman
11:42 25 Aug 21
Spanplafond in de badkamer en toiletruimte laten maken. Een aardige monteur die het kwam plaatsen. Werkt accuraat en snel, denkt mee. Erg blij met het resultaat.
Esther Diekmann
Esther Diekmann
10:10 30 Jul 21
Wist niet precies wat een spanplafond was, uitleg en besteld en het is me mooi geworden boven mijn verwachting
Roel Land
Roel Land
12:25 05 Jun 21
Jarno Oude Nijhuis
Jarno Oude Nijhuis
15:01 27 May 21
Spanplafond in badkamer en toilet laten plaatsen. Ziet er superstrak uit en de verlichting is ook erg mooi. Snel en vakkundig geplaatst door vriendelijk personeel. Heel erg tevreden over het resultaat
Andre Hintzbergen
Andre Hintzbergen
08:16 15 Apr 21
Hoe mooi kan het zijn dat een bedrijf wat kundig en professioneel is, goede kwaliteit levert, betrouwbaar is en ook nog gevestigd is in je eigen woonwijk! Dichter bij huis zul je deze kwaliteiten niet snel vinden en de lokale ondernemer vaart er wel bij.Uitermate tevreden over het geplaatste spanplafond in onze nieuwe badkamer!
Celine Bos
Celine Bos
08:20 03 Apr 21
Zeer tevreden over het nieuwe spanplafond, badkamer, toilet en hal.Goed advies en strak werk door een topteam!!
Gusta Schoonderbeek
Gusta Schoonderbeek
22:43 20 Mar 21
Er is een plafond in onze nieuwe badkamer geplaatst.We zijn zeer tevreden over Indara Spanplafonds.Er wordt goed overlegd en meegedacht.Het plafond zit er superstrak in. Het oogt heel mooi met spotjes en ledstrip.De werknemers zijn vriendelijk en werken netjes.We bevelen dit bedrijf bij u aan.
Frank Willemsen
Frank Willemsen
12:16 20 Mar 21
Het plafond in de badkamer is supermooi geworden. Goede prijs/kwaliteit verhouding en een top team!Frank en Miranda Willemsen
Erna van der Weide
Erna van der Weide
09:29 13 Mar 21
Onlangs heeft Indara bij ons een planfond in de badkamer gemaakt met verlichting, Super strak en keurig afgewerkt. Hele fijne medewerker die prima overlegde met mij hoe de verlichting moest komen. Ook in de voorbereding was alles keurig geregeld. Fijn bedrijf met fijne mensen. Aanrader.
Ramon Busschers
Ramon Busschers
20:22 05 Mar 21
Goed werk geleverd en fantastisch plafond
Rob Withag
Rob Withag
19:17 22 Feb 21
Zeer tevreden. Tweede keer spanplafond gedaan bij Indara.Nu in het nieuwe huis. Weer prima kwaliteit en zet er weer strak uit
Joost Schutte
Joost Schutte
14:37 09 Feb 21
Super mooie plafonds geleverd voor badkamer en toilet, ziet er strak uit en het is een fantastisch product. Professionele installatie en advies en fantastische service. De klus is pas als af jij als klant tevreden bent. AANRADER, zowel product als bedrijf.
Geert Hof
Geert Hof
22:23 31 Jan 21
Indara heeft onlangs een prachtig spanplafond in onze badkamer geplaatst. Goed advies over kleur en verlichting. Zeer enthousiaste werknemers die 100% achter hun product staan. Montage verliep voorspoedig, en de monteur was zeer vriendelijk en netjes. Al met al een Top bedrijf.
Alfred van Hardeveld
Alfred van Hardeveld
14:04 26 Jan 21
Superblij zijn wij! Onze kleine badkamer lijkt veel groter. Alles in overleg en zeer vriendelijk te woord gestaan. Dank jullie wel, in één woord vakmanschap ten top !!!
Hans Boekelder
Hans Boekelder
20:18 07 Jan 21
Ook onze nieuwe badkamer heeft een Indara spanplafond gekregen. Goed advies gekregen over de verlichting, 4 dimbare spotjes en een led strip. Plafond super strak ingebouwd. Afspraken die gemaakt worden komen ze na. Fijn bedrijf.