Bedankt voor
uw offerteaanvraag

Wij nemen spoedig contact op

de busjes van indara

Spanplafonds in uw woning

Indara is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van op maat gemaakte Spanplafonds van PVC en verlichtingssystemen. Indara gaat voor kwaliteit en voor de ‘wow-factor’, waarbij we de allerbeste en mooiste oplossing willen voor onze klant. Indara wil graag een modern maar eigentijds bedrijf zijn waarbij we onze kernwaarden willen nastreven. Out of the Box, veelzijdig, innovatief, enthousiast, maatschappelijk betrokken, kwaliteit, doorzetters, gezellig, toegewijd. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring gaan we nog elke dag nog steeds voor die ‘wow reacties’ van onze klant. Dat is, mogen we wel zeggen, onze grootste drijfveer.

Indara is een erkend leerbedrijf SBB.

indara sbb erkend leerbedrijf

Hoe gaan wij te werk

Advies / verkoop gesprek:
Wij komen altijd langs, want wij leveren maatwerk. Wij kunnen pas een prijs bepaling doen als de situatie in kaart is gebracht. Daarbij zullen wij u zo goed mogelijk adviseren over alle mogelijkheden. Ons streven is om dit in 1 afspraak te doen en het kost u slechts een kop koffie en een uurtje van uw tijd.

Inmeten:
Wanneer er een akkoord is komen wij de ruimte inmeten. Het plafond word in de fabriek op maat gemaakt, dus is het van belang dat wij zorgvuldig na de situatie kunnen kijken. Daarbij kijken we ook mee naar de elektrotechnische installatie. We zullen dan ook meedenken adviseren over installatie werkzaamheden, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Montage:
Wij komen op afspraak het plafond bij u monteren en zullen aangeven hoeveel tijd wij ongeveer nodig hebben. Onze monteurs gaan zorgvuldig met uw spullen om en zullen waar nodig spullen verplaatsen en/of afdekken ter voorkoming van beschadigingen.

Opleveren:
De monteur levert het plafond op en zal alles met u nalopen. Ook zal hij u informeren over hoe alles werkt en hoe u het plafond kunt onderhouden voor een langere levensduur.

Garantie:
Wij geven 10 jaar garantie af op ons spanplafond en standaard 3 jaar fabrieksgarantie op alle verlichting.

Onze contactgegevens

de busjes van indara

Indara Spanplafonds
Jupiterstraat 10,
7521 JM Enschede
Tel: 053 – 2311774

Bereikbaarheid
maandag: 9:00 – 17:00
dinsdag: 9:00 – 17:00
woensdag: 9:00 – 17:00
donderdag: 9:00 – 17:00
vrijdag: 9:00 – 17:00
zaterdag: Gesloten

Op de terugweg van weer een geslaagd project👍. Alle plafonds en verlichting door ons geleverd en gemonteerd. Gewoon het filmpje kijken, deze zegt meer dan 1000 woorden😃.

www.indara.nl
...

Team Indara on the move😀 ...